Vi klär Sveriges största idrottsförening

En exklusivt formgiven och skräddad kollektion för optimal funktion och igenkänning

Söm för söm, plagg per plagg och kollektion efter kollektion. Friskis&Svettis plagg ska vara anpassade för över 16 000 funktionärer, för män och kvinnor i alla åldrar, alla storlekar och för alla olika träningsformer. Allt ska passa ihop och vara bestående genom en multifunktionell linje.

Varje plagg förmedlar den innersta kärnan av Friskis&Svettis varumärke. Kollektionen ger ett uniformt intryck och erbjuder samtidigt flexibilitet och variationsrikedom. Eftersom plaggen används frekvent måste de vara såväl behagliga som slitstarka, torka fort, samt vara form- och färgbeständiga. Plaggen är skapade för att vara lätta att kombinera så varje funktionär får möjligheten att uttrycka sig individuellt inom ramen för uniformen.
Friskis&Svettis har gett oss förnyat förtroende säsong efter säsong sen 2004. Wackes har designat 14 kollektioner, samtliga är exklusivt formgivna och skräddade för Friskis&Svettis för att fungera optimalt i de situationer de är ämnade för.

För Sveriges största folkrörelse är rörelsevidd, material, transpirerande textilier och sömmar som inte skaver centralt. Resultatet av uppdraget ger både dem och oss självförtroende och rörelseglädje och vi gläds åt att vara med på varumärkesresan.