Utnyttjar du alla tillgängliga medier?

Hur kan man berätta en trovärdig och attraktiv historia om sitt företag när kunderna utsätts för mer reklam än någonsin tidigare och inte har tid att smälta den? Reklamartiklar ger dig möjlighet att kommunicera på ett unikt sätt, men bara om du behandlar dem som en integrerad del av dina marknadsföringskampanjer – inte som en isolerad aktivitet vid sidan av din mediestrategi.

Effektiva produkter är baserade på ditt kommunikationskoncept, inte enbart på dina grafiska riktlinjer. Vi kallar sådana produkter för Brand Items.

De flesta företag använder T-shirts, pennor och nyckelband med varumärket på. Användbart till en viss grad. För all del disponibla. Allt handlar inte om tacksamhet och må-bra-faktorn. Allt handlar om att skapa en meningsfull och relevant koppling mellan ditt företag och mottagaren. Skapa något som ger ett meningsfullt och varaktigt intryck. Något folk väljer att använda i sin vardag. Något som talar till alla sinnen samtidigt. Något som inte kan avfärdas. Något som kommunicerar dina unika USP’ar och varumärkesvärden genom varje detalj.

Vi tror att Brand Items kan visa själva kärnan hos ditt företag och samtidigt tilltala dina målgrupper på fler nivåer – och inte bara att de får någonting gratis.

Förvandla dina varumärkesvärden till Brand Items och förbli ihågkommen.

Share this post