Trevlig sommar…och god jul

Beställ julgåvor till dina anställda redan nu

Sommaren är här men redan nu är det läge att välja julgåvor till dina anställda. Vi värdesätter att de brand items vi tar fram håller vad de lovar och påverkar mottagarens alla sinnen och vi vet att dina medarbetare uppskattar julgåvor som gör detsamma. 

En genomtänkt gåva ger bestående glädje. I år gör vi det enkelt för dig och erbjuder fyra olika julpaket:

Ost
Ett lika givet som oslagbart sätt att förhöja julens smakupplevelser. Med en stilren, hållbar ostbricka i naturmaterialet marmor, en väldesignad ostkniv och friheten att själv välja sin favorit från de prisbelönta ostmästarna i Boxholm, ger denna julgåva en minnesvärd och smakrik upplevelse.

Necessär
En efterlängtad långresa till varmare klimat eller en uppskattad släktturné genom vintriga landskap? För många är julledighet en chans att resa. Att kunna ta med sig sina egna favoritprodukter i en väldesignad necessär är både praktiskt och uppskattat. Necessärens vegetabiliskt garvade skinn är ett hållbart material som ger en fin patina med åren.

Julkulor från UNICEF
Genom ord och inte handling symboliserar Karl-BertiI Jonsson meningen med julen – givmildhet och omtanke. Framtagna för UNICEF har dessa unika, handmålade julkulor med motiv ur julfilmen ”Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton” ett högt samlarvärde. En meningsfull gåva som år efter år påminner om julens innebörd och där 35% av värdet går till UNICEF.

Kökshanddukar och kokbok
Finns det någon svensk högtid där maten och njutningen står i centrum såsom under julen? Med Herringbone-vävda handdukar i ekologisk bomull med ett tidlöst, stjärnmönstrat tryck tillsammans med den klassiska kokboken av Julia Child är detta en julgåva som rymmer både tradition, funktion och ger lite ny inspiration. 

 

För beställning och mer information – maila info@wackes.se

Share this post